Ohjaajat

Timo Piiroinen

6 dan

Ohjaan pääsääntöisesti värivöiden harjoituksia kerran viikossa.  Arvokisamenestystä minulla on EM- ja MM-kilpailuista, joissa voitimme joukkueottelun kultaa ja hopeaa. Nykyään tömistelen kotimaisilla ja kansainvälisillä kisatatameilla tuomarin roolissa.

Marko Meriläinen

6 dan

Toimin seuramme vyökoepuoltajana sekä päävalmentajana. Ohjaan säännöllisesti aikuisten värivöiden ja peruskurssin harjoituksia.

Henrika Ylirisku

5 dan

Olen kouluttautunut II-tason junioriohjaajaksi ja ohjaan värivöiden harjoituksia. Pyrin kehittämään nuorten ja aikuisten valmennusta seurassamme. Taidoa olen harjoitellut vuodesta 1994. Olen kilpaillut aktiivisesti kolmella eri vuosikymmenellä ja saavuttanut niin SM-, EM- kuin MM-mitaleita. Nykyisin toimin taidokilpailuissa pääasiassa tuomarin roolissa.

Essi Pekkanen

4 dan

Ohjaan seurassamme sekä aikuisten että junioreiden harjoituksia. Olen koulutukseltani fysioterapeutti ja terveystieteiden maisteri. Lisäksi olen suorittanut kamppailulajien III-tason koulutuksen. Olen kilpaillut aktiivisesti vuodesta 2007 ja paras henkilökohtainen saavutukseni on liikesarjan MM-hopea vuodelta 2013.


Jasser Anoschkin

4 dan

Ohjaan aikuisten värivöiden harjoittelua. Olen kouluttautunut liikunnanohjaajaksi (AMK) ja erityisosaamistani on taido akrobatian (unshin) ohjaus.
Kilpailen edelleen maajoukkue- tasolla ja kaapista löytyy useita arvokisamitaleja. 


Katja Tuominen

2 dan

Olen kouluttautunut ohjaajatasolle 1. ja olen yksi minien ja kidsien ohjaajista. Olen aloittanut taidon Järvenpäässä 1997 ja ollut pitkään aktiivisesti mukana niin seura - kuin kilpailutoiminnassa. Maajoukkueessa olen edustanut kolmesti 2003-2013 välillä. 


Katja Anoschkin

3 dan

Ohjaan aikuisten peruskurssin ja värivöiden harjoittelua. Olen kouluttautunut liikunnanohjaajaksi (AMK), suuntauksena valmennus. Olen toiminut valmentajana ja ohjaajana useissa eri liikunta- ja urheilulajeissa vuodesta 2003. Kuuluin taidon maajoukkueeseen 2014-2023

Sari Aitamäki

1 dan

Ohjaan värivöiden harjoituksia ja toimin Taido Kids -ryhmän apuohjaajana. Olen kouluttautunut junioriohjaajien II-tasolle. Olen aikaisemmin myös kilpaillut aktiivisesti ja tavoitteenani olisikin hioa uusi liikesarjani kilpailukuntoon. Toimin kilpatatameilla myös tuomarina. 

Aldina Codesso Lipponen

1 dan

Olen toiminut Taido Kids –ryhmässä apuvetäjänä usean vuoden ajan. Olen suorittanut Junioriohjaajien I-tason koulutuksen.  

Riina Meriläinen

1 dan

Olen ohjannut taidoharjoituksia vuodesta 2009, jolloin Sandokain junioriryhmä perustettiin. Ohjaan taido minejä ja Kidsejä. Tavoitteenani on luoda lasten harjoituksiin hyvä ryhmähenki, jossa kaikki pääsevät tekemiseen mukaan. .

Jari Viitanen

1 kyu

Toimin seurassamme Taido Kids -ryhmän apuohjaana ja harjoittelen itse erittäin aktiivisesti värivöiden ryhmässä. Autan mielelläni myös seuramme tapahtumien järjestelyissä.

Sandokai Taido

Sandokain taidojaosto perustettiin elokuussa 1992 seuraan, jossa oli jo ennestään lajina aikido, karate, judo ja taijiquan.  Jaoksen perustamisen takana olivat järvenpääläistaidokat Timo Piiroinen ja Jyrki Inkinen. Seurassa on aina ollut tavoitteena, että jokainen voi harrastaa taidoa omalla tasollaan ja tavallaan, kilpatasolla tai harrastetoimintana. Meille on tärkeää, että jokaista harrastajaa kohdellaan tasavertaisesti ja kaikkia kannustetaan taitotasosta riippumatta. 

Haluamme, että seuran toiminta on laadukasta ja pitkäjänteistä ja uusien ja nykyisten jäsenten on helppo viihtyä seuratoiminnassa ja treeneissä on tekemisen meininki. Pidämme huolta jokaisesta mukana olevasta lapsesta, nuoresta ja aikuisesta. Ehkäisemme nuorten liikuntaharrastuksen lopettamista (ns. "Drop Out"- ilmiö) kehittämällä nuorten kanssa yhdessä harjoittelua ja muuta yhteistoimintaa. 

Jaamme Suomen Taidon yhteisön jäseninä arvot, joita ovat sosiaalisuus ja kannustavuus, yksilöllisyys ja yhteisöllisyys, dynaamisuus ja luovuus, harjoittelu ja hyvinvointi, arvokkuus ja kunnioitus. 

Tsekkaa seuran kuvapankista ja ohjaajamme Henskun kuvapankista tunnelmia vuosien varrelta.  

Menestyvä seura

Seuran jäsenistä on kautta aikojen löytynyt aktiivisia kilpailijoita, jotka ovat menestyneet myös arvokilpailuissa. Seuran nykyisistä ja entisistä jäsenistä löytyy useita MM, EM ja SM mestareita ja mitalisteja kaikista taidon kilpailulajeista.

 Sandokain taidojaosto on valittu Suomen Taidon vuoden taidoseuraksi 2011 ja 2014. Valintaa tehtäessä oli kiinnitetty huomiota seuran osallistumisaktiivisuuteen kaikessa liiton järjestämässä toiminnassa sekä aktiivisuuteen omien tapahtumien järjestämisessä