Hinnat

Mitä maksaa?
 

Peruskurssi 

Sisältää peruskurssin harjoittelumaksun ja seuran jäsenmaksun yhdeltä kaudelta. Maksuttoman kokeilujakson jälkeen saat liittymislinkin ja maksun sähköpostiin, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jäsenyyden voi lopettaa milloin tahansa. Kausimaksua ei palauteta, mikäli päätät lopettaa harjoittelun kesken kauden.

Syyskausi 1.8-31.12, kevätkausi 1.1-31.7

Kausimaksu 6kk

Jatkavat harrastajat maksavat kausimaksun puolivuosittain, maksuista lähetetään viesti sähköpostitse. Uudet jäsenet saavat maksuttoman kokeilujakson jälkeen jäseneksi liittymislinkin ja maksun sähköpostiin, jonka jälkeen jäsenyys jatkuu toistaiseksi voimassa olevana. Jäsenyyden voi lopettaa milloin tahansa. Kausimaksua ei palauteta, mikäli päätät lopettaa harjoittelun kesken kauden. 
Jos olet palaamassa harjoituksiin treenitauon jälkeen. Ilmoittaudu maksuttomaan kokeiluun, jonka jälkeen saat tiedot kausimaksun maksamisesta. 

65€


Suomen taido lisenssi

Suomen taidon lisenssi on kaikille lajin harrastajille pakollinen. Lisenssin lisäksi Suomen taidon kautta voi hankkia tapaturmavakuutuksen, joka kattaa kamppailulajien harjoittelun

Puvut

Taidopuku (Takki + housut) kestää aikaa ja harrastajan puku kestää useita vuosia riippuen käytön aktiivisuudesta. Pukua ei tarvita aikuisten peruskurssilla. Juniorit voivat hankkia edullisen karaten harjoituspuvun, jotka maksavat noin 20 €. Seura pyrkii kierrättämään juniorien pukuja, ja käytettyjä pukuja voikin kysellä seuran What's up ryhmässä.

20-150€

Leiritoiminta

Suomen taido ja taidoseurat järjestävät vuosittain useita leirejä, joihin kannustamme harrastajia osallistumaan. Osallistuminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista. Leirien hinnat riippuvat olosuhteista ja kestosta. 

40-200€

Kilpailumaksut

Mikäli haluat osallistua kilpailutoimintaan ole yhteydessä ryhmän ohjaajaan. Kannustamme harrastajia kilpailuihin osallistumiseen ja tuemme mahdollisuuksien mukaan kilpailuihin osallistumisen kuluissa. 

~35€