KURSSIT

Peruskurssit ja ryhmät eri ikäisille
 

4-7v. Taido Minit 

Taido Minit on perheen nuorimmille tarkoitettu ryhmä. Mineissä harjoitellaan kamppailun alkeita ja motorisia perustaitoja sekä temppuillaan taidolle tyypillisten kuperkeikkojen ja kärrynpyörien merkeissä. Minit harjoittelevat kerran viikossa 45 minuuttia kerrallaan.  Näissä treeneissä leikki ja hauskanpito on tärkeää!

Mineihin voi ilmoittautua mukaan ympäri vuoden!

8-13v. Taido Kids

Taido Kids on ryhmä alakouluikäisille junioreille. Ryhmässä harjoitellaan Taidon perusteita ja kehonhallintaa. Alkeiskurssin jälkeen pääsee suorittamaan ensimmäisen raitavyön. Alkeiskurssin harjoituksissa on yleensä mukana aina myös niitä, jotka ovat jo suorittaneet jonkin raitavyön tai purppura /vihreän vyön. 

Nuoret ja aikuiset

Yli 14 vuotiaat aloittavat taidon peruskurssilla. Peruskurssilla kohotetaan kuntoa, kehitetään liikkuvuutta ja haastetaan kehonhallintaa taidon lyöntien ja potkujen sekä perusakrobatian merkeissä. Kurssin jälkeen harjoittelua voi jatkaa omien tavoitteiden mukaan jatkoryhmässä, jossa tavoitellaan vyöarvossa etenemistä tai treenejä voi jatkaa kuntoilemalla peruskurssin harjoituksissa. Purppuravyön suorittamisen jälkeen voit käydä vapaasti kaikissa aikuisten harjoituksissa