4-7 v. Taido Minit

Taido Minit on alle kouluikäisille tarkoitettu kamppailulaji taidon alkeisryhmä. Taido Minit harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan omaa kehontuntemusta, taidon perusteita, liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. 45 minuutin harjoitus sisältää perusliikuntaa, taidon perusmuotoja sekä paljon pelejä ja leikkiä. Harjoitteita tehdään itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä.

Taido Mineissä ei ole erikseen alkeiskurssia, vaan aloittavat ja jatkavat Minit harjoittelevat samassa ryhmässä. Mineistä voi siirtyä Taido Kids ryhmään noin 7- 8-vuotiaana tai silloin, kun aloittaa koulun.  

Taido Minien kausimaksu on 65€/kausi, 

Harjoitukset lauantaisin klo 11-11.45
Harjoitukset Keravanjoen Koululla

Harjoituksia voi kokeilla kuukauden maksutta. Jos haluat jatkaa harjoittelua kuukauden jälkeen sinulle lähetetään ohjeet jäseneksi liittymistä varten.

Vanhat harrastajat voivat jatkaa ryhmässä ilman erillistä ilmoittautumista. Saat sähköpostitse kyselyn jatkamisesta kauden päättyessä/uuden kauden alkaessa.


Motoriset perustaidot

Harjoituksissa kehitetään monipuolisesti lasten motorisia perustaitoja, kuten hyppäämistä, juoksemista, kinkkaamista, pyörimistä, välineen käsittelyä ja tasapainoilua

Ryhmässä toimiminen

Jokaisessa harjoituksessa kehitetään myös ryhmässä toimimisen taitoja. 

Taido

Harjoitukset sisältävät kamppailun perustaitojen harjoittelua. Budon periaatteita, kuten toisten kunnioitusta ja keskittymistä harjoitellaan leikkien ja hauskaa pitäen. 

Leikki

Lapset liikkuvat leikkien ja pelaillen luonnostaan. Lapset myös oppivat parhaiten leikkien avulla. Tavoitteellinen leikki onkin harjoitusten ydin.