Sandokai Suomen Taidon palkitsemistilaisuudessa 18.11.

Share |
21.11.2017

arvomerkilliset.png

Suomen Taido Dan -yhdistyksen 25-vuotisjuhlat sekä Suomen Taidon palkitsemistilaisuus järjestettiin Lahdessa lauantaina 18.11. Myös useiden Sandokain jäsenten saavutukset ja pitkäjänteinen ja pyyteetön työ taidoyhteisön ja Sandokain hyväksi huomioitiin tapahtumassa.

Tiedot kaikista palkituista sekä perustelut kokonaisuudessaan löydät täältä.

Riina Meriläinen
Suomen Taidon kultainen ansiomerkki

Suomen Taidon johtoryhmässä sekä Sandokaissakin juniorivastaavana tunnettu Riina on edistänyt sekä seuran että koko lajin lasten ja nuorisotoimintaa ansiokkaasti. Riina on tuttu kasvo Lasten Suurella Budoleirillä ohjattuaan tätä edellisenä kesänä jo peräti seitsemättä kertaa!

Riinan ansioihin kuuluvat mm. junioreiden vyökoeuudistus, Taido Trick Track -taitoradan kehitystyö sekä Sandokain kannustaminen Taido Minit -toiminnan kehittämiseen ensimmäisenä Suomessa. Riina on myös ajanut läpi keskustelevampaa lajikulttuuria erityisesti lasten ja nuorten ohjauksessa, mitä seuramme junioreillekin tutut Taidovartti -keskustelut edustavat. Riinalle ominaista on jatkuva omien taitojen ja seuratoiminnan kehittäminen ja tällä hetkellä hän suorittaakin III-tason valmentajaopintoja.

Henrika Ylirisku
Suomen Taidon hopeinen ansiomerkki

Henrika Ylirisku on toiminut Suomen Taidoliiton tiedotusvaliokunnassa ja tiedottajaryhmässä yhteensä 11 vuotta tehtävinään mm. graafinen suunnittelu, Kamae-lehden taitto, kuvaaminen jne. Menestyksekkään kilpailu-uran lisäksi Henrika on ollut aktiivisesti mukana Sandokain ohjaus- ja seuratoiminnassa lähes 10 vuoden ajan.

Henrika osallistui vuonna 2016 järjestettyyn Kamppailulajien yhteiseen II-tason junioriohjaajakoulutukseen, jonka innoittamana hän on lähtenyt aktiivisesti kehittämään nuorten harjoittelua seurassa kuluneen vuoden aikana. Henrika haluaa omalla toiminnallaan ja esimerkillään kannustaa lapsia ja nuoria rohkeasti tapahtumiin ja kisatatamille sekä tavoittelemaan omia parhaita suorituksiaan. 4.danin mustan vyön hän suoritti Japanissa kesällä 2017.

Petri Lipponen
Suomen Taidon pronssinen ansiomerkki

Petri Lipponen on toiminut Sandokain taidojaoksen hallituksessa rahastonhoitajana 2002-2010. Hän on aktiivisen hallituskautensa jälkeen tukenut hallituksen toimintaa pääsääntöisesti rahastohoitoon liittyvissä kysymyksissä. Hallitustyöskentelyn ohessa ja edelleen sen jälkeenkin Petri on toiminut eri ikäisten ja eri tasoisten ohjaajana Sandokain harjoituksissa.

Katja Pellikka
Suomen Taidon pronssinen ansiomerkki

Katja on Taido 30 vuotta Suomessa -kirjan tekijä/toimittaja. Katja on toiminut taidouransa aikana Suomen Taidoliiton hallituksessa sekä Helsingin Taidossa luottamushenkilönä. Katja on toiminut ansiokkaasti vuosien ajan Kamae-lehden päätoimittajana ja toimittajana. Harjoitustauon jälkeen Katja löysi tiensä Taido Coren kautta jälleen takaisin tatamille Sandokain jäsenenä. Katjalla on taustallaan myös aktiivinen kilpaura taidossa.

Lämpimät onnittelut kaikille palkituille!
29.05.2019Sandokain vuosikokous
28.04.2019Sandokaille hieno tulos SM-kisoista
05.03.2019Vauhdikasta menoa juniori-cupissa
11.02.2019KUTSU - Junioreiden cup-kilpailut 2.3.
08.02.2019Lauantain core peruttu
19.12.2018Kauden päättäjäisiä juhlittiin PompITissa
02.12.2018Essi palkittiin Keravan Urheilugaalassa 2018
02.12.2018Syyskauden ensimmäiset Mon-merkit
23.09.2018Syksyn ilmoittautuminen avattu Suomisportiin!
04.06.2018Kesätreenit alkavat!

Siirry arkistoon »