Ohjaajat

Timo Piiroinen, 6. dan

Ohjaan pääsääntöisesti värivöiden harjoituksia kerran viikossa. Perustin Sandokain taidojaoston yhdessä Jyrki Inkisen kanssa vuonna 1992 ja toimin itse ensimmäisenä puheenjohtajana vuoteen 2000 saakka. Arvokisamenestystä minulla on EM- ja MM-kilpailuista, joissa voitimme joukkueottelun kultaa ja hopeaa. Nykyään tömistelen kotimaisilla ja kansainvälisillä kisatatameilla tuomarin roolissa.

Marko Meriläinen, 5. dan

Toimin Taido Core -alkeisryhmän vastuuohjaajana ja ohjaan tämän ohella säännöllisesti värivöiden harjoituksia. Toimin myös seuramme vyökoepuoltajana sekä päävalmentajana. Toimin Sandokai ry:n puheenjohtajana sekä taidojaoston hallituksen sihteerinä.

Henrika Ylirisku, 4. dan

Olen kouluttautunut II-tason junioriohjaajaksi ja ohjaan värivöiden harjoituksia. Pyrin kehittämään nuorten ja aikuisten valmennusta seurassamme. Taidoa olen harjoitellut vuodesta 1994. Olen kilpaillut aktiivisesti kolmella eri vuosikymmenellä ja saavuttanut niin SM-, EM- kuin MM-mitaleita. Nykyisin toimin taidokilpailuissa pääasiassa tuomarin roolissa.

Essi Pelttari, 3. dan

Ohjaan seurassamme sekä aikuisten että junioreiden harjoituksia. Liikkuminen on lähellä sydäntäni niin työssä kuin vapaa-ajallakin. Olen kilpaillut aktiivisesti vuodesta 2007 ja paras henkilökohtainen saavutukseni on liikesarjan MM-hopea vuodelta 2013. Aktiivisen harjoittelun lisäksi toimin myös taidojaoston puheenjohtajana ja tiedottajana. Ohjaajana minua motivoi seuramme nuorten harrastajien kehityksen ja treeni-ilon seuraaminen.

Riina Meriläinen, 1. dan

Olen ohjannut taidoharjoituksia vuodesta 2009, jolloin Sandokain junioriryhmä perustettiin. Ohjaan Taido Minejä, Taido Kids -alkeiskurssia ja edistyneempiä raitavöisiä Taido Kidsejä. Tavoitteenani on luoda lasten harjoituksiin hyvä ryhmähenki, jossa kaikki pääsevät tekemiseen mukaan. Harjoituksissa perusliikuntataitojen ja kehon hallinnan opettelu on erityisen tärkeää. Jokaisen tulee saada harjoituksissa onnistumisen kokemuksia, oppia myös epäonnistumaan sekä ymmärtää pitkäjänteisen liikunnan harrastamisen ja harjoittelun hyödyt.

Petri Lipponen, 1. dan

Ohjaan seurassamme pääasiassa aikuisten harjoituksia. Olen toiminut pitkään seuramme rahastonhoitajana ja olen edelleen aktiivisesti mukana seuratoiminnassa, jossa pääsen hyödyntämään kartuttamaani kokemusta.

Sari Aitamäki, 1. dan

Ohjaan värivöiden harjoituksia ja toimin Taido Kids -ryhmän apuohjaajana. Olen kouluttautunut junioriohjaajien II-tasolle. Olen aikaisemmin myös kilpaillut aktiivisesti ja tavoitteenani olisikin hioa uusi liikesarjani kilpailukuntoon.

Aldina Codesso-Lipponen, 1. dan

Olen toiminut Taido Kids –ryhmässä apuvetäjänä usean vuoden ajan. Olen suorittanut Junioriohjaajien I-tason koulutuksen. Tehtäviini Sandokain hallituksessa kuuluu rahastonhoitaminen. Sonen-sarjoissa (30+ ja 35+ vuotiaat) ja joukkueliikesarjassa kilpaileminen motivoivat minua harjoittelemaan ja pitämään kuntoani yllä.

Jari Viitanen, 1. kyu

Toimin seurassamme Taido Kids -ryhmän apuohjaana ja harjoittelen itse erittäin aktiivisesti värivöiden ryhmässä. Autan mielelläni myös seuramme tapahtumien järjestelyissä ja seuramme yhteisissä virkistystapahtumissa olenkin tunnettu parhaiden pannukakkujen paistamisesta.

Sanna Piiroinen, 4. kyu

Olen suorittanut junioriohjaajien I-tason ja ohjaan Taido Minit -ryhmän harjoituksia. Aloitin Taidon vuonna 2002 ja olen vaikuttanut enemmänkin toimitsijapuolella niin cup- kuin MM-kilpailuissakin. Tällä hetkellä vastaan Suomen Taidon johtoryhmässä viestinnästä ja markkinoinnista.

Minttu Meriläinen, 2. kyu

Olen suorittanut junioriohjaajien I-tason ja tällä hetkellä toimin Taido Minit -ryhmän vakiovetäjänä. Olen harjoitellut Taidoa vuodesta 2009 Taido Kids -ryhmän perustamisesta lähtien. Nykyään harjoittelen värivöiden ryhmässä.

kuvat: P. Ylirisku