Tietoa treeneistä huhti-toukokuussa

Lue ajankohtaiset tiedot treeniajoista ja erityisjärjestelyistä seurapostista.

Suomisport-palvelu on uudistunut. Ryhmiin ilmoittaudutaan ja jäseneksi liitytään kevätkaudelle kunkin ryhmän oman linkin kautta.

Muistathan myös hankkia lisenssin ja vakuutuksen!

Lue tarkemmat ohjeet Suomisportin käyttöön sekä ilmoittaudu ryhmiin klikkaamalla tästä. Tarvittaessa kysy lisää: taido@sandokai.fi.

Uudet harrastajat ovat tervetulleita Taido Minit ja Taido Kids -ryhmiin. Kysy lisää ja ilmoittaudu kokeiluun: taido@sandokai.fi. Uudet harrastajat voivat kokeilla lajia maksutta 1-2 kertaa.

Kiitos osallistumisesta Sandokain talvihaasteeseen!

Seurahaasteeseen oli osallistuttavissa joko tulostettavan Talvibingon tai verkossa avautuvien haasteiden muodossa: Kilometrikisailu, Aakkojumppahaaste tai Taidohaaste.

Suoritusaika on päättynyt, onnea arvonnassa voittaneille! Palkinnot jaetaan harjoitusten yhteydessä salilla.

Kevätkauden 2021 alkeisryhmät:

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan seuraaviin ryhmiin kevätkaudella 2021.


Taido Core -alkeiskurssi (nuoret ja aikuiset) keskiviikkoisin klo 18-19.15. Mukaan ympäri vuoden! Core-kurssilaiset voivat osallistua myös lauantaisin Back to basics -yhteisharjoituksiin klo 11.30-13.00. Alkaa koronatilanteen salliessa.

Taido Minit (4-7-vuotiaat) lauantaisin klo 11-11.45. Mukaan ympäri vuoden!

Taido Kids -alkeet (8-13-vuotiaat) keskiviikkoisin klo 18-18.50 ja lauantaisin klo 12-12.45. Mukaan koko kauden!

Lisätietoa alkeiskurssien toiminnasta Kurssit-välilehdellä. Kaikkien kurssien hinta on 55€/kausi (sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun).


Aloita laji hyvin yksinkertaisesti eli saapumalla harjoituksiin.
Kesken kauden kannattaa ilmoittaa saapumisesta ohjaajillemme taido@sandokai.fi. Jos on kysyttävää, voit käyttää samaa osoitetta. Mukaan tarvitset verryttelyasun sekä juomapullon. Harjoittelemme paljain jaloin.

Ilmoittautuminen kursseille tehdään Suomisport-palvelussa ja samalla tulee hankkia taidolisenssi sekä -vakuutus tästä linkistä. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksesta täällä.


Taido Kids ja Taido Core -alkeiskurssilaiset harjoittelevat keskiviikkoisin samaan aikaan eli klo 18 alkaen. Tule kokeilemaan lajia vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme kokeilukerran maksutta.


Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää: taido@sandokai.fi