Alkeiskurssit

Valitse ystävällisesti KURSSIT-valikosta ryhmä, josta haluat tietää tarkemmin.


Taido Kids
-kurssillamme 8-13 -vuotiaat juniorikurssilaiset harjoittelevat
perusliikuntataitoja, leikkivät sekä opettelevat taidon perusteita. Uudet Taido Kids -alkeiskurssilaiset harjoittelevat kerran viikossa: lauantaisin klo 11.45-12.45.

Kids ryhmässä suoritetaan ensimmäinen suoritustaso eli mon-merkki syys- tai kevätkauden lopussa. Tämän jälkeen kurssilainen voi halutessaan harjoitella 2 kertaa viikossa eli keskiviikkoisin klo 18-19.30 ja lauantaisin klo 12.45-13.45.


Taido Minit -ryhmä on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille. Minit harjoittelevat oman kehon hallintaa ja perusliikuntataitoja, mutta myös taidon perusasioita omalla tasollaan. Näissä treeneissä leikki ja hauskanpito on tärkeää!

Mini-treenit ovat kerran viikossa, ja kestävät 45 minuuttia kerrallaan:
lauantaisin klo 11-11.45. Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia
harjoittelijoita syys- ja kevätkauden aikana.

Taido Core on nuorille ja aikuisille suunnattu harjoitteluryhmä, jossa tavoitteena on kohottaa kuntoa sekä kehittää peruskamppailutaitoja ja kehonhallintaa. Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkauden aikana. Taido Core harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.15 ja lauantaisin klo 11-13.

Kaikilla kursseillamme jäsen- ja harjoitusmaksu on 55€/kausi. Lisäksi tarvitset Taido lisenssin sekä vakuutuksen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää: taido@sandokai.fi.

Lisätietoa lisenssistä täältä.

Ohjaajat

Taidoliiton vyökoejärjestelmään kuuluvat olennaisena osana erilaiset Taidoliiton järjestämät koulutukset. Jokainen mustan vyön suorittanut taidoka on vähintään Olympiakomitean valmentajataso 1:n mukainen ohjaaja. Myös moni vihreä- ja ruskeavöinen on suorittanut 1-tason tai osia siitä. Seurassamme on myös korkeampien valmentajatasojen, eli 2- ja 3-tason valmentajia.

Junioriohjaajia koulutetaan tämän lisäksi Kamppailulajiliittojen yhteisissä koulutuksissa. Seurassamme jokainen ohjaajavastuussa oleva junioriohjaaja on suorittanut vähintään 1- tason junioriohjaajakoulutuksen. Seuramme juniorivastaava ja juniorien pääohjaaja on suorittanut lisäksi vuonna 2012 lanseeratun 2-tason junioriohjaajakoulutuksen ja käy parhaillaan 3 tason koulutusta.

Taido Core -ohjaajat ovat Suomen Taidon sertifioimia, eli ilman Taidoliiton koulutuksen hyväksyttyä suorittamista ei saa ohjata Core-harjoituksia.

Tutustu ohjaajiimme täällä.