Alkeiskurssit

Taido Kids -kurssillamme 8-13 -vuotiaat juniorikurssilaiset harjoittelevat
perusliikuntataitoja, leikkivät sekä opettelevat taidon perusteita. Uudet Taido Kids -alkeiskurssilaiset harjoittelevat kerran viikossa: keskiviikkoisin klo 18-19.30.

Taido Kids ryhmään otetaan uusia jäseniä aina syksyisin. Voit
ilmoittautua sähköisesti etusivun lomakkeella tai tulemalla paikan
päälle elo/syyskuussa! Tarkemmista kurssien aloituspäivistä tiedotamme
kesäkuussa.

Taido Kids kurssin hinta on 55€/kausi sisältäen 10 harjoituskertaa
syyskaudella. Loppusyksyn mon-merkkikokeeseen valmistavat treenit ja
kevään harjoitukset sisältyvät kevätkauden harjoitusmaksuun. Lisäksi
tarvitset lisenssin ja vakuutuksen, jotka laskutetaan jäsenmaksun kanssa tai hankitaan itsenäisesti seuran ohjeistusta noudattaen.


Taido Minit -ryhmä on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille. Minit harjoittelevat oman kehon hallintaa ja perusliikuntataitoja, mutta myös taidon perusasioita omalla tasollaan. Näissä treeneissä leikki ja hauskanpito on tärkeää!

Mini-treenit ovat kerran viikossa, ja kestävät 45 minuuttia kerrallaan:
lauantaisin klo 11-11.45. Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia
harjoittelijoita syys- ja kevätkauden aikana.

Taido Minit -kurssin hinta on 70€/kausi, sisältäen Minien oman
t-paidan. Lisäksi tarvitset lisenssin ja vakuutuksen, jotka laskutetaan
yhdessä jäsenmaksun kanssa.

Taido Core on nuorille ja aikuisille suunnattu harjoitteluryhmä, jossa tavoitteena on kohottaa kuntoa sekä kehittää peruskamppailutaitoja ja kehonhallintaa. Syyskauden kurssi aloittaa harjoittelun 20.8. Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkauden aikana. Taido Core harjoittelee keskiviikkoisin klo 18-19.15 ja lauantaisin klo 11-13.

Kiinnostuitko? Kysy lisää: taido@sandokai.fi.


Lisätietoa lisenssistä ja lisenssin ostoon täältä.

Ohjaajat

Taidoliiton vyökoejärjestelmään kuuluvat olennaisena osana erilaiset Taidoliiton järjestämät koulutukset. Jokainen mustan vyön suorittanut taidoka on vähintään SLU:n valmentajataso 1:n mukainen ohjaaja. Myös moni vihreä- ja ruskeavöinen on suorittanut 1-tason tai osia siitä. Seurassamme on myös korkeampien valmentajatasojen, eli SLU:n 2- ja 3-tason valmentajia.

Junioriohjaajia koulutetaan tämän lisäksi Budolajiliittojen yhteisissä koulutuksissa. Seurassamme jokainen ohjaajavastuussa oleva junioriohjaaja on suorittanut vähintään 1- tason junioriohjaajakoulutuksen. Seuramme juniorivastaava ja pääohjaaja on suorittanut lisäksi vuonna 2012 lanseeratun 2-tason koulutuksen.

Taido Core -ohjaajat ovat Taidoliiton sertifioimia, eli ilman Taidoliiton koulutuksen hyväksyttyä suorittamista ei saa ohjata Core-harjoituksia.