Peruskurssit


Ajankohtaiset tiedot alkavista peruskursseistamme löydät etusivulta.


Taido Kids
-ryhmässä 8-13 -vuotiaat juniorikurssilaiset harjoittelevat perusliikuntataitoja, leikkivät sekä opettelevat taidon perusteita. Lue lisää Taido Kidseistä.


Taido Minit -ryhmä on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille lapsille. Minit harjoittelevat oman kehon hallintaa ja perusliikuntataitoja, mutta myös taidon perusasioita omalla tasollaan. Näissä treeneissä leikki ja hauskanpito on tärkeää! Lue lisää Taido Mineistä.

Taidon peruskurssi on nuorille ja aikuisille suunnattu harjoitteluryhmä, jossa tavoitteena on kohottaa kuntoa sekä kehittää peruskamppailutaitoja ja kehonhallintaa. Ryhmään otetaan jatkuvasti uusia harjoittelijoita syys- ja kevätkauden aikana. Lue lisää Taidon peruskurssista.

Kaikilla kursseillamme jäsen- ja harjoitusmaksu on 55€/kausi. Lisäksi tarvitset Taido lisenssin sekä vakuutuksen.

Kiinnostuitko? Kysy lisää: taido@sandokai.fi.

Lisätietoa lisenssistä täältä.

Ohjaajat

Taidoliiton vyökoejärjestelmään kuuluvat olennaisena osana erilaiset Taidoliiton järjestämät koulutukset. Jokainen mustan vyön suorittanut taidoka on vähintään Olympiakomitean valmentajataso 1:n mukainen ohjaaja. Myös moni vihreä- ja ruskeavöinen on suorittanut 1-tason tai osia siitä. Seurassamme on myös korkeampien valmentajatasojen, eli 2- ja 3-tason valmentajia.

Junioriohjaajia koulutetaan tämän lisäksi Kamppailulajiliittojen yhteisissä koulutuksissa. Seurassamme jokainen ohjaajavastuussa oleva junioriohjaaja on suorittanut vähintään 1- tason junioriohjaajakoulutuksen. Seuramme juniorivastaava ja juniorien pääohjaaja on suorittanut lisäksi vuonna 2012 lanseeratun 2-tason junioriohjaajakoulutuksen ja käy parhaillaan 3 tason koulutusta.


Tutustu ohjaajiimme täällä.