Taido Kids -alkeiskurssi

Kuva: Katja Alakotila

Taido Kids -alkeiskurssin voi aloittaa syyskauden alussa. Tiedotamme alkavista kursseista tarkemmin kevään ja kesän aikana.

Taido Kids -alkeiskurssilaiset harjoittelevat kerran viikossa. Kurssi on tarkoitettu 8-13 -vuotiaille. Treenaamisen alkuun pääsee verkkareissa ja t- paidassa. Treenaamme avojaloin, varpaat on hyvä pestä jo kotona. Korut ja kellot on hyvä jättää myös kotiin. Muista ottaa oma juomapullo mukaan.

Taido Kids alkeiskurssilla tavoitteena on harjoitella taidon perusteita, perusliikuntataitoja ja ryhmässä toimimista. Harjoitukset sisältävät myös paljon pelejä ja leikkejä. Harjoitteita tehdään itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä.

Alkeiskurssin aikana voi tilata joko perinteisen uwagin ja hakamat (valkoinen takki ja mustat housut) tai täysvalkoisen "kurssipuvun". Kurssipuku on jonkin verran edullisempi ja sopii siten etenkin nopeasti kasvaville junioreille. Jos sopivat asusteet löytyvät omasta takaa, ei niitä tarvitse kurssin yhteydessä ostaa.

Syksyn 2017 uutuutena aloitamme erillisen Taido Kids -alkeiskurssin. Kurssin hintaan kuuluu 10 treenikertaa keskiviikkoisin klo 18:00-19:30. Syksyn ensimmäisellä harjoituskerralla lajia voi kokeilla maksutta, minkä
jälkeen laskutamme kevään jäsenmaksun ilmoittautumisten perusteella. Kurssin lopussa halukkaat voivat jatkaa taidoa ns. Mon-merkki-vyökokeeseen joka pidetään joulukuussa. Ensimmäiseen Mon-merkkikokeeseen ja sitä edeltäviin ylimääräisiin treeneihin pääsee maksamalla kevään jäsenmaksun etupainotteisesti.


Taido Kids - kurssilaiset suorittavat ensimmäisen kauden lopussa valkoiseen vyöhön edellä mainitun mon-merkin ja toisen kauden lopussa sinivalkoisen vyön salikokeessa. Vuoden harjoittelun jälkeen siirrytään edistyneempien junioreiden harjoituksiin, joissa harjoitellaan 2 kertaa viikossa.

Mitä maksaa?

Taido Kids alkeiskurssin hinta on 55€/kausi. Alkeiskurssin hinta
sisältää harjoitukset yhden kerran viikossa. Lisäksi tarvitaan Taidolisenssi,
joka laskutetaan harjoitusmaksun yhteydessä tai hankitaan itse seuran
ohjeistusta noudattaen.

Voimassa oleva lisenssi antaa mahdollisuuden osallistua Suomen Taidon
järjestämiin tapahtumiin, esimerkiksi Junnuleirille ja Suurelle
Budoleirille.

Lisätietoa lisenssistä ja lisenssin ostoon täältä.