Taido Core -alkeiskurssi

Opi taidon ydin!

Kuva: Katja Alakotila

Harjoittelun voit aloittaa kunkin kauden alussa saapumalla harjoituksiin tai ottamalla yhteyttä ohjaajiimme taido@sandokai.fi. Uusia harjoittelijoita otetaan yleensä mukaan läpi kauden.


Kurssilaiset harjoittelevat keskiviikkoisin klo 18-19.15 ja lauantaisin klo 11-12. Harjoitella voi verkkareissa ja t-paidassa. Treenaamme avojaloin, varpaat on hyvä pestä jo kotona. Korut ja kellot on hyvä jättää myös kotiin.

Harjoitusohjelma vaihtuu muutaman kuukauden sykleissä. Kurssin tavoitteena on rakentaa kuntoa, oppia oman kehon hallintaa ja opetella taidon perusasioita ilman painetta vyökokeesta tai liikesarjojen ulkoaoppimisesta. Harjoitus sisältää alkulämmittelyn, taidon perustekniikkaa, sovelluksia, lihaskuntoa ja venyttelyitä.

Core-kurssia voi jatkaa kuntobudotyyppisesti verkkareissa kaudesta toiseen. Coresta ei ole "pakko" siirtyä opettelemaan vyökoeasioita eli hokeita (liikesarjaa) tai koboa (otteluharjoitteita), mutta se antaa hyvän pohjan, jos jossain vaiheessa haluaa suorittaa sinisen vyön.

Taido Core - kurssille vaaditaan seuran jäsenmaksu, joka on 55€/kausi (syys/kevät). Lisäksi osallistujalta vaaditaan voimassa oleva lisenssi. Päävetäjänä toimii Sandokain taidovalmentaja Marko Meriläinen.

Vyökokeen suorittamisen jälkeen voit harjoitella seuran normaaleissa harjoituksissa neljä kertaa viikossa. Seuran jäsenmaksu on 55€ / kausi. Lisäksi tarvitset Taidolisenssin ja vakuutuksen. Voimassa oleva lisenssi on avain Suomen Taidon järjestämiin tapahtumiin, koulutuksiin ja leireille sekä antaa mahdollisuuden harjoitella muiden taido-seurojen harjoituksissa.

Kysy lisää uuden harrastuksen aloittamisesta ja ryhmän ajankohtaisesta tilanteesta ohjaajiltamme taido@sandokai.fi.

Lisätietoa Taido Core -kurssista ja lisenssistä Suomen Taidon sivuilla.