Taido Minit

Mikä Taido Minit?

Taido Minit -peruskurssi on 4-7 -vuotiaille tarkoitettu alkeisryhmä. Taido Minit harjoittelevat kerran viikossa. Ryhmässä harjoitellaan omaa kehontuntemusta, taidon perusteita, liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. 45 minuutin harjoitus sisältää perusliikuntaa, taidon perusmuotoja sekä paljon pelejä ja leikkiä. Harjoitteita tehdään itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä.


Taido Mineissä ei ole erikseen alkeiskurssia, vaan aloittavat ja jatkavat Minit harjoittelevat samassa ryhmässä. Mineistä voi siirtyä
Taido Kids ryhmään noin 7- 8-vuotiaana tai silloin, kun aloittaa koulun.

Miten mukaan?

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan ympäri vuoden! Kysy lisää taido@sandokai.fi. Treenaamisen alkuun pääsee verkkareissa ja t-paidassa. Treenaamme avojaloin, varpaat on hyvä pestä jo kotona. Korut ja kellot on hyvä jättää myös kotiin. Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan.

Mitä varusteita tarvitsen?

Taido Minit -kurssilaisille on suunniteltu oma t-paita, jota käytetään
harjoituksissa. Lisäksi tarvitaan mustat tai tummat joustavat
pitkälahkeiset trikoo/collegehousut. Taido Minien harjoitusasuun ei
kuulu taidolle muuten tyypillinen vyö, eikä kehittymistä mitata isompien
junioreiden vyökoejärjestelmän mukaan. Taido Minien harjoituksissa
tärkeää on teknisen osaamisen sijaan aktiivinen osallistuminen.


Mitä maksaa?

Taido Minit -kurssin hinta on 55€/kausi. Hinta sisältää harjoitukset yhden kerran viikossa.Lisäksi hankitaan minien kurssipukuna toimiva T-paita, jonka hinta on 15€. Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka seura joko hankkii ja laskuttaa yhdessä jäsenmaksun kanssa tai hankitaan itse seuran ohjeistusta noudattaen.

Lisätietoa lisenssistä löydät täältä.

Kuva: H.Ylirisku