Taido Minit

Taido Minit -ryhmään otetaan uusia harrastajia mukaan ympäri vuoden! Kysy lisää taido@sandokai.fi. Taido Minit harjoittelevat kerran viikossa. Kurssi on tarkoitettu 4-7 -vuotiaille. Treenaamisen alkuun pääsee verkkareissa ja t-paidassa. Treenaamme avojaloin, varpaat on hyvä pestä jo kotona. Korut ja kellot on hyvä jättää myös kotiin. Oma vesipullo kannattaa ottaa mukaan.Taido Mineissä ei ole erikseen alkeiskurssia, vaan aloittavat ja jatkavat Minit harjoittelevat samassa ryhmässä. Mineistä voi siirtyä Taido Kids ryhmään noin 7- 8-vuotiaana tai silloin, kun aloittaa koulun.

Taido Minit -alkeiskurssilla tavoitteena on harjoitella omaa kehontuntemusta, taidon perusteita, liikunnallisia perustaitoja ja ryhmässä toimimista. 45 minuutin harjoitus sisältää perusliikuntaa, taidon perusmuotoja sekä paljon pelejä ja leikkiä. Harjoitteita tehdään itsenäisesti, parin kanssa ja ryhmässä.

Taido Minit -kurssin hintaan kuuluu t-paita, jota käytetään harjoituksissa. Lisäksi tarvitaan mustat tai tummat joustavat pitkälahkeiset trikoo/collegehousut. Taido Minien harjoitusasuun ei kuulu taidolle muuten tyypillinen vyö, eikä kehittymistä mitata isompien junioreiden vyökoejärjestelmän mukaan. Taido Minien harjoituksissa tärkeää on teknisen osaamisen sijaan aktiivinen osallistuminen.

Mitä maksaa?

Taido Minien kurssin hinta on 70€/kausi. Hinta sisältää harjoitukset yhden kerran viikossa ja Taido Minit t-paidan syyskaudella. Lisäksi tarvitaan lisenssi ja vakuutus, jonka seura joko hankkii ja laskuttaa yhdessä jäsenmaksun kanssa tai hankitaan itse seuran ohjeistusta noudattaen.

Lisätietoa lisenssistä löydät täältä.

Kuva: H.Ylirisku