Harjoitukset tauolla 31.1. saakka

Keravan kaupungin sisätilat on suljettu harrastustoiminnalta tämän hetkisen tiedon mukaan 31.1. saakka koronarajoitusten mukaisesti. Taidon harjoitukset Jaakkolassa on tämän vuoksi peruttu alkukauden osalta.

Aikuisten sekä lasten alkeiskurssit sekä eri harjoitusryhmien treenit käynnistyvät heti tilanteen salliessa kevätkauden harjoitusaikataulun mukaisesti.

Tutustu myös alla olevaan Sandokain talvihaasteeseen :)

Kursseista voit kysyä lisää taido@sandokai.fi

Sandokain talvihaasteet ovat täällä!

Valitse joko tulostettava Talvibingo tai osallistu seurantakortein varusteltuihin verkossa avautuviin haasteisiin: Kilometrikisailu, Aakkojumppahaaste tai Taidohaaste. Linkin kautta löydät taulukon, jonka välilehdiltä löydät tarkemmat ohjeet sekä suorituskortin omien suoritustietojen kirjaamiseen ja treenikavereiden kirittämiseen.

Suoritusaika on 19.1.-28.2. Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan taido-aiheisia palkintoja. Huom, arvonta on vain seuran jäsenille, mutta materiaalit ovat myös muiden hyödynnettävissä.

Hauskoja liikuntahetkiä toivottaa,

Sandokain ohjaajat

Kevätkauden 2021 alkeisryhmät:

Uudet harrastajat ovat tervetulleita mukaan seuraaviin ryhmiin kevätkaudella 2021.


Taido Core -alkeiskurssi (nuoret ja aikuiset) keskiviikkoisin klo 18-19.15. Mukaan ympäri vuoden! Core-kurssilaiset voivat osallistua myös lauantaisin Back to basics -yhteisharjoituksiin klo 11.30-13.00.

Taido Minit
(4-7-vuotiaat) lauantaisin klo 11-11.45. Mukaan ympäri vuoden!

Taido Kids -alkeet (8-13-vuotiaat) keskiviikkoisin klo 18-18.50 ja lauantaisin klo 12-12.45. Mukaan koko kauden!

Lisätietoa alkeiskurssien toiminnasta Kurssit-välilehdellä. Kaikkien kurssien hinta on 55€/kausi (sisältää seuran jäsenmaksun ja harjoitusmaksun).


Aloita laji hyvin yksinkertaisesti eli saapumalla harjoituksiin kauden
alussa elo-syyskuun aikana. Kesken kauden kannattaa ilmoittaa
saapumisesta ohjaajillemme taido@sandokai.fi. Jos on kysyttävää, voit
käyttää samaa osoitetta. Mukaan tarvitset verryttelyasun sekä
juomapullon. Harjoittelemme paljain jaloin.

Ilmoittautuminen kursseille tehdään Suomisport-palvelussa ja samalla tulee hankkia taidolisenssi sekä -vakuutuksen tästä linkistä. Lisätietoa lisenssistä ja vakuutuksesta täällä.


Taido Kids ja Taido Core -alkeiskurssilaiset harjoittelevat keskiviikkoisin samaan aikaan eli klo 18 alkaen. Tule kokeilemaan lajia vaikka koko perheen voimin. Tarjoamme kokeilukerran maksutta.


Tervetuloa mukaan!

Kysy lisää: taido@sandokai.fi

Uutiset

Kutsu vuosikokoukseen (20.05.2020)
Sandokai ry:n vuosikokous järjestetään etänä keskiviikkona 3.6.2020 klo 19. Ohessa esityslista. Linkki kokoukseen: meet.google.com/bij-mcjc-riq Tervetuloa! SANDOKAI..

18.03.2020  Harjoitukset peruttu 13.4. saakka
13.03.2020  Harjoituksia peruttu 31.3 saakka
19.01.2020  Sandokaita muistettiin urheilugaalassa ja Suomen Taidon palkitsemistilaisuudessa